build a site for free
Mobirise

Welkom bij
Medium Jeroen

Mediumschap is mijn roeping.
De ultieme waarheid zit in ieder van ons.
you are the ultimate truth!

Ik ben Jeroen, geboren te Heusden-Zolder op 15 oktober 1993. Al van toen ik een kleine jongen was beleefde ik allerlei zaken die ik niet dadelijk kon plaatsen. Ik verloor op 8 december 1998 mijn grootvader en op 28 april 2003 mijn grootmoeder. In 1991 zou ik een zus hebben gehad die een week bij ons heeft mogen zijn.

Ik voelde me ook aangetrokken tot een specifieke plaats en ging op mijn 18de zelf op ontdekking op deze plaats. Ik voelde me er echt thuis. Op mijn 23ste begon ik me af te vragen waarom ik me zo zeer aangetrokken voelde tot deze plaats en tot bepaalde zaken alsook het gemis van mijn zus, die in 1991 een week na haar geboorte overleden is. Ik ging verder op zoek en merkte op dat mijn zus mij veel zaken kon vertellen en dat mijn grootmoeder waakt over mij. Daarna kreeg ik een “droom” en voerde ik voor het eerst in jaren een conversatie met mijn overleden grootvader.

Ik kreeg meer inzichten in het spirituele en ging me er enorm in verdiepen door met vele mediums te praten en mijn inzichten met ze te delen. Ik leerde er volledig op vertrouwen. Ik kwam zo veel verschillende zaken tegen op mijn pad waardoor ik voor het eerst in 24 jaar tijd kon plaatsen waarom ik mijn zus mis en wat het verband op zielsniveau met haar is. Ik kreeg te zien waar ik vandaan kwam en wat mijn doel in dit leven is. Vele zaken dienen afgewerkt te worden waar ik in een vorig bestaan als mens niet toe ben kunnen komen. Dit proces is nu nog bezig.

Momenteel help ik mensen op weg en geef ik hen inzichten en raad, over vorige mensenlevens alsook over verbanden leggen op zielsniveau. Ik help hen in het verwerken van, voor hen, zware processen, zoals rouwverwerking, contact met overledenen, beschrijvingen van personen, plaatsen e.d. op een voor hen comfortabele en betrouwbare manier.